Αναζήτηση
Φιλτρο
Εξερευνηση του Blog

Filter by:

Clear All
Min: €17,00 Max: €38,00
17 38
Close

προιοντα μελισσας

Φιλτρο
Ταξινομηση
Εμφανιση
Forever Bee Propolis

Πρόπολη Μελισσών

Η πρόπολη είναι η ουσία που χρησιμοποιείται από τις μέλισσες για να προστατεύσουν την κυψέλη τους. Αυτή η καταπληκτική ουσία έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ βοηθά στην καταπολέμηση των αρνητικών επιπτώσεων των ελευθέρων ριζών. Περιέχει βασιλικό πολτό και θα σας κρατήσει γεμάτους ενέργεια. Περιέχει σόγια, αμύγδαλο.
€34,25
Forever Royal Jelly

Βασιλικός Πολτός

Ο βασιλικός πολτός είναι η τροφή της βασίλισσας των μελισσών και θεωρείται ότι είναι το μυστικό για τη μακροζωία της αφού ζει 50 φορές περισσότερο από τις άλλες μέλισσες. Επιπλέον, έρευνες έχουν δείξει ότι ο βασιλικός πολτός μπορεί να ενισχύσει την πνευματική διαύγεια και το ανοσοποιητικό
€37,94
Forever Bee Pollen

Γύρη Μελισσών

Η γύρη των μελισσών θεωρείται ότι είναι μια από τις πιο πλήρεις τροφές της φύσης. Επιπλέον, αυτή η χρυσή σκόνη συνδυάζει βιοφλαβονοειδή και άλλους ισχυρούς αντιοξειδωτικούς συνδυασμούς. Δεν περιέχει συντηρητικά και τεχνητά χρώματα, είναι τόσο φυσικό σαν να το πήρατε απευθείας από το μελίσσι.
€17,96
Forever Bee Honey

Forever Bee Honey

Από τους αρχαίους χρόνους το μέλι έχει αναγνωριστεί για τα οφέλη στην υγεία. Είναι το δώρο των μελισσών προς τον άνθρωπο που συνδυάζει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Είναι μια φυσική πηγή ενέργειας και απόλαυσης και συνδυάζεται ιδανικά με το Aloe Blossom Herbal Tea ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξετε εσείς. Η επιλογή είναι δική σας!
€20,00